SUKCESYWNE DOSTAWY WARZYW I OWOCÓW DO ZOO WROCŁAW SP. Z O.O.

ZOO Wrocław Sp. z o. o. ogłasza przetarg

  • Zamawiający: ZOO Wrocław Sp. z o. o.
  • Województwo: dolnośląskie
  • Adres: 51-618 Wrocław, ul. Wróblewskiego
  • Telefon/fax: tel. 713 483 024 , fax. 713 483 768
  • Data zamieszczenia: 2019-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: ZOO Wrocław Sp. z o. o.
    ul. Wróblewskiego 42374
    51-618 Wrocław, woj. dolnośląskie
    tel. 713 483 024, fax. 713 483 768
    REGON: 21125219000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zoo.wroclaw.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka prawa handlowego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    SUKCESYWNE DOSTAWY WARZYW I OWOCÓW DO ZOO WROCŁAW SP. Z O.O.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy warzyw i owoców, których zestawienie asortymentowo-ilościowe zawiera załącznik nr 1 do SIWZ ( opis przedmiotu zamówienia) 2. Podane przez Zamawiającego ilości produktów są szacunkowe i mogą ulec zmniejszeniu o max. 20% wartości zamówienia dla każdej części z zachowaniem cen jednostkowych. Wykonawcy nie przysługuje prawo do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw. 3. Ww. dostawy będą realizowane w asortymencie, w ilościach wskazanych każdorazowo w bieżących zamówieniach składanych drogą elektroniczną w zależności od potrzeb Zamawiającego. 4. Dostawy realizowane będą transportem i na koszt Wykonawcy do Magazynu Zamawiającego w godzinach porannych , nie później niż do godz. 9.00. 5. Za dostarczoną i odebraną każdorazowo część towaru Zamawiający zapłaci Wykonawcy należność wyliczoną w oparciu o ceny jednostkowe zawarte w ofercie. Płatności będą dokonywane przelewem na rachunek Wykonawcy w terminie 30 dni od daty doręczenia do Zamawiającego prawidłowo wystawionej faktury VAT. Podstawą wystawienia faktury będzie protokół zdawczo – odbiorczy podpisany przez obie strony. 1 Jabłko 3700 kg 2 Marchew konsumpcyjna 6600 kg 3 Marchew paszowa 4600 kg 4 Ananas 52 szt. Awokado 120 kg Banan 400 kg Borówka amerykańska 32 kg Cytryna 13 kg Figa 78 szt. Granat 52 szt. Gruszka 480 kg Kiwi 600 szt. Mango 90 kg Melon 380 kg Papaja 65 szt. Pomarańcza 300 kg Winogrono 200 kg Batat 110 kg Brokuł 1300 szt. Brukselka 52 kg Burak czerwony 3700 kg Cebula 830 kg Cukinia 530 kg Cykoria 3700 op. Czosnek 28 kg Endywia 650 szt. Jarmuż 890 kg Kalafior 640 szt. Kalarepa 650 szt. Kapusta biała 120 kg Kapusta pak choi 130 kg Kapusta pekińska 1400 kg Koper włoski 1350 szt. Ogórek zielony 900 kg Papryka 970 kg Pieczarka 26 kg Pietruszka korzeń 1800 kg Pietruszka nać 330 pęczek Pomidor 560 kg Por 1000 kg Roszponka 920 szt. Rukiew wodna 260 szt. Rucola 60 kg Rzepa czarna 170 kg Rzodkiew biała 370 kg Sałata masłowa (min. 300g szt.) 12000 kg Sałata rzymska (min. 450g szt) 3600 szt. Seler korzeń 1900 kg Seler naciowy (min. 0,5kg) 760 szt. Szpinak 230 pęczek Ziemniak 1500 kg Zioła świeże (w doniczkach) 1000 szt.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03220000-9
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Pełna treść oferty na Przetargi.plZobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPowrót na stronę główną